Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene smoothie recept
Groene smoothie recept

Groene smoothie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingrediŽnten in stukjes snijden en dan in de blender doen en fijn maken tot een smoothie. Je krijgt dan ongeveer 0,75 ml smoothie.

Serveersuggesties

De smoothie is het lekkerst als je het gelijk opdrinkt, maar in een donkere fles kun je het tot 24 uur in de koelkast bewaren. de smoothie is niet zoet, als je graag een wat zoetere smoothie wilt dan kun je er nog rijpe banaan of gedroogde dadels doorheen doen of wat agave stroop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene smoothie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven