Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozensmoothie recept
Abrikozensmoothie recept

Abrikozensmoothie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Van abrikozen 1 gaaf exemplaar achterhouden, rest in vieren snijden en pit verwijderen. Banaan pellen en in stukjes snijden. Beide fruitsoorten samen in grote diepvriesbak zonder deksel in 1.5 uur laten bevriezen. Bereiden: Apart gehouden abrikoos in 6 partjes snijden en om en om met 3 muntblaadjes aan satÚstokjes steken. Met (stevige) knoflookpers gemberwortel boven blender of keukenmachine uitpersen. In blender bevroren abrikozen en banaan met rest van munt en appelsap op hoogste stand tot een romige en schuimige drank mixen. Smoothie in twee grote glazen schenken en abrikozenspiesjes erin steken.

Allergenen Informatie

Voor dit abrikozensmoothie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven