Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-yoghurtshake recept
Aardbeien-yoghurtshake recept

Aardbeien-yoghurtshake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardbeien kort in koud water en laat ze uitlekken in een zeef. Snijd de kelkblaadjes net boven de aardbeien af. Leg het zakje glazuur ca. 10 minuten in heet water zodat het vloeibaar wordt. Leg een stuk bakpapier op het werkvlak en zet er een taartrooster op. Leg er 12 aardbeien op, knip een klein puntje van het glazuurzakje en trek het glazuur in strepen over de aardbeien. Laat het 30 minuten drogen. Doe de overige aardbeien in een mengkom, voeg de yoghurt, de melk en de suiker toe. Pureer alles net zolang met een staafmixer tot er een fijn mengsel overblijft dat een beetje schuimt. Steek aan elke satéprikker 2-3 chocolade-aardbeien. Giet de aardbeien-yoghurtshake in 4 grote glazen (ŕ 250 milliliter) en bestuif met caco. Doe de aardbeienprikkers en rietjes in de glazen en versier de shakes met melisse blaadjes. Serveer de overige aardbeien erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien-yoghurtshake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven