Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien shake recept
Aardbeien shake recept

Aardbeien shake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en doe de vruchten in een hoge kom. Houd 4 aardbeien apart en pureer de andere 12 aardbeien met een staafmixer. Schenk de melk en 4 eetlepels diksap bij de aardbeien. Schep het ijs erbij en klop alles met de staafmixer tot een schuimig drankje. Schenk 2 eetlepels diksap in een kleine kom. In een andere kom doe je de suiker. Doop de randen van de glazen eerst in het diksap en daarna in de suiker. Nu heb je een leuk versierd randje. Schenk de milkshake in de glazen. Versier elk glas met 1 aardbei en zet er een gekleurd rietje in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien shake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardbeien shake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik ga hem proberen hopen dat hij lekker is. Alvast bedankt.
  Bezoeker gaf dit recept op 8 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven