Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozenblaadjes limonade recept
Rozenblaadjes limonade recept

Rozenblaadjes limonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pluk de blaadjes en doe ze in een pan. Doe water erbij tot net boven de rand van de blaadjes. Even laten koken. 24 tot 48 uur laten staan. Blaadjes weggooien en het sap opwarmen. Per liter sap een kilo suiker toevoegen. Citroensap toevoegen en even laten koken. Daarna warm in schone flessen gieten. Wanneer de limonade is afgekoeld, is deze het beste gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rozenblaadjes limonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven