Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimendrank recept
Pruimendrank recept

Pruimendrank


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote steriel gemaakte weckpot. Vul met de schoongemaakte pruimen die in helften gesneden en ontpit zijn. Gooi de suiker er overheen en vul het weckglas tot aan de rand met wodka.
Zet donker weg en schud elke week minstens één keer het weckglas zodat de suiker beter vermengt en oplost.

Serveersuggesties

Kan zijn dat je wat meer pruimen of wodka nodig hebt, afhankelijk van je weckglas. Je kunt natuurlijk ook kaneelstokjes toevoegen voor een wat geraffineerdere smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit pruimendrank recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven