Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoenlikeur recept
Pompoenlikeur recept

Pompoenlikeur


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pompoen schillen, ontpitten en van draden ontdoen en in niet al te grote stukken snijden. Pompoenstukken in een grote steriel gemaakte pot doen. Voeg nu kaneelstok, chilipeper en vanillestokje toe en giet wodka tot vlak onder de rand toe. Laat vier weken rusten op een koele donkere plek.
Kook nu van een half liter water en suiker, suikerwater en laat afkoelen.
Zeef nu het wodka-pompoenmengsel en doe het bij het suikerwater, goed vermengen en vul er steriel gemaakte flessen mee. Zet wederom weg voor 4 tot 5 weken op een donkere koele plek.
Proost!

Allergenen Informatie

Voor dit pompoenlikeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven