Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse thee recept
Oosterse thee recept

Oosterse thee


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Zet water op voor 1 pot thee. Doe de kaneelstokjes, kruidnagels en kardamonzaadjes (zwart) in het aluminium thee ei. Als het water kookt, doe dit in de theepot of thermoskan. Doe het theezakje en het gevulde thee ei er bij in. Niet andersom, i.v.m. met het eventuele knappen van het zakje. Schaaf na keuze een (beetje) nootmuskaat op het water, voordat je het deksel dicht doet. Laat dit geheel zeker 20 minuten trekken. Haal dan alles eruit anders wordt het te sterk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oosterse thee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven