Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mispel-likeurtje recept
Mispel-likeurtje recept

Mispel-likeurtje


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Steek in vier mispels 1 kruidnagel. Doe allen in een goed afsluitbare wekpot of wekfles. Laat alles samen 4 maanden macereren op een warme, donkere plaats. Haal de mispels uit de drank en laat nog een flinke tijd (lees enkele maanden) rusten.

Allergenen Informatie

Voor dit mispel-likeurtje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mispel-likeurtje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies

 • Dit recept is slordig geschreven, de kruidnagels info geven een hoop verwarring
  Bob gaf dit recept op 12 september 2014 5 uit 5 sterren
 • Ik heb mispels en jenever met suiker en kruidnagel in een afgesloten fles gedaan. Moet ik die elke dag omschudden of er door roeren graag bericht terug. Dank je.
  T de Bie gaf dit recept op 20 februari 2014 5 uit 5 sterren
 • Zie recept, maar zoals je ziet...verschilt smaak per persoon... ik heb hett recept naar mijn smaak geschreven, dat andere minder van kruidnagel houden...en daarom minder willen gebruiken, is puur een ... Lees reactie
  Azuro gaf dit recept op 15 december 2013 5 uit 5 sterren
 • 4 mispels 1 kruidnagel dus 1 kruidnagel per 1 mispel
  Sandra gaf dit recept op 13 december 2013 5 uit 5 sterren
 • Ik heb het recept vorig jaar geprobeerd met 4 kruidnagels per mispel. De kruidnagelsmaak vond ik erg overheersend. Ga dit jaar eens met 1 kruidnagel per mispel proberen.
  Eddy gaf dit recept op 27 oktober 2012 5 uit 5 sterren
 • Moet er nu in iedere mispel 3 a 4 kruidnagels komen, of moeten er maar 4 mispels met 1 kruidnagel toegevoegd worden aan het geheel?
  Myra gaf dit recept op 16 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven