Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse koffie recept
Mexicaanse koffie recept

Mexicaanse koffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop 100 mililiter slagroom lobbig. Rasp 25 gram pure chocolade, verdeel deze over 2 glazen en strooi er een beetje kaneelpoeder over. Zet koffie van 2 zakjes espresso-koffie (Nescafe) volgens de gebruiksaanwijzing en schenk de koffie over de chocolade. Roer totdat de chocolade is opgelost. Voeg 2 eetlepels rum toe. Schep tenslotte de slagroom op de koffie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mexicaanse koffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven