Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere yoghurt drank recept
Magere yoghurt drank recept

Magere yoghurt drank


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de melk in een hoge kom. Voeg daarbij de yoghurt. Voeg naar smaak wat zoetstof, suiker of honing toe. Mix het geheel met een (elektrische) garde tot het schuimig is.
Schenk in een glas en serveer direct.

NB Je kunt deze drank niet goed (in de koelkast) bewaren als er over is, is mijn ervaring. Dan ontstaat er een waterachtige laag en een melkachtige laag. Dat ziet er niet smakelijk uit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit magere yoghurt drank recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven