Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limonade (vers, maar bevroren) recept
Limonade (vers, maar bevroren) recept

Limonade (vers, maar bevroren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroenen uit en doe ze samen met de suiker in een blender. Laat twee minuten goed mengen. Stop deze geconcentreerde limonade in een goed afsluitbare verpakking waar je hem makkelijk weer uit kunt halen en stop hem in de diepvries tot je hem nodig hebt. En dan...als de dorst toeslaat giet 1,5 liter water in een karaf en laat het citroensap in het water ontdooien. Even goed roeren en klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit limonade (vers, maar bevroren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven