

Lassi
- India
- Dranken
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- 10 minuten
- lyavangelder
Ingrediënten
- 9 ijsklonten (tot gruis gestampt)
- 3 deciliter Griekse yoghurt
- 4 eetlepel poedersuiker
- 2 deciliter ijskoud water
- 1 zakje vanillesuiker
- limoen
- geroosterd amandelschaafsel
Bereidingswijze
Schenk in hoge glazen en voeg eventueel nog een ijsklontje toe.
Bestrooi met amandelschaafsel en serveer met een schijfje limoen.
Serveersuggesties
De vanillesuiker kan vervangen worden door
1 eetlepel rozenwater.
Lekker bij de tikkakip met naanbrood
Ook dit recept komt uit de Conimex kalender
Allergenen Informatie
Voor dit lassi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen