Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenthee recept
Kruidenthee recept

Kruidenthee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de thee met kaneelstokje, kruidnagels, saffraan en foelie in een thee-ei. Los de maizena op in 2 eetlepels melk en breng de rest van de melk aan de kook. Voeg het kruidenbuideltje toe. Voeg, zodra de melk kookt, al roerend het maizenapapje toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes trekken. Verwijder het kruidenbuideltje. Breng de thee op smaak met basterdsuiker. Verdeel de thee over 4 glazen.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidenthee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven