Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme romige Baileyskoffie recept
Warme romige Baileyskoffie recept

Warme romige Baileyskoffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de koffie met de suiker in een pan. Verbrokkel de chocolade grof. Smelt deze chocolade in de warmgemaakte koffie. Voeg daarna de Baileys toe en verhit de koffie weer maar laat het niet koken. Klop de slagroom lobbig. Schenk de koffie in een grote mok of groot glas. Giet hierop een laag slagroom. Bestuif de room met cacao en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme romige baileyskoffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven