Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige Baileyskoffie recept
Romige Baileyskoffie recept

Romige Baileyskoffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verbrokkel de chocolade grof. Verhit de koffie met de suiker in een pan. Smelt de chocolade erin. Voeg de likeur toe en verhit de koffie, maar laat niet koken. KLop de slagroom lobbig. Schenk de koffie in een grote mok of glas. Giet op elk glas een laag room. Bestuif de room met de cacao en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige baileyskoffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven