Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige koffie met chocoladeroom recept
Kruidige koffie met chocoladeroom recept

Kruidige koffie met chocoladeroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de room met vanillesuiker en 1 eetlepels cacaopoeder stijf. Doe in een spuitzak met gekarteld mondstuk en leg in de koeling. Doe kaneelstokje en kruidnagels in de koffiekan. Doe koffie in filter, gebruik een 1/2 liter water. Laat nog 10 minuten trekken. Schenk in elk glas 1 eetlepel rum Schenk door een zeefje de koffie erbij. Spuit grote toef chocoladeroom erop. Bestrooi met de cacaopoeder Geef er per persoon 2 choco-truffels bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidige koffie met chocoladeroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven