Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneel Koffie recept
Kaneel Koffie recept

Kaneel Koffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is echt een super drank voor mensen die en op de lijn passen en toch de volle smaak van koffie willen proeven. Doe de pad in uw systeem. Zet er een kopje onder die net groot genoeg is om de omvang van de koffie er in te kunnen doen maar ook een klein extra laagje. Terwijl uw systeem de koffie maakt, pak je een klein kommetje (of andere beker/mok/glas) en doet u er een héél klein scheutje melk in. Daarin voegt u de halfvolle melk en naar smaak kaneel toe. Dit klopt u met een lepel. Hoeft niet stevig maar net zodat de kaneel wordt opgenomen door de melk. Vervolgens giet u het hele kleine laagje melkkaneel in uw koffie en klopt u de koffie zelf ook nog even. Op die manier zit de kaneel in de melk die zich verspreid in de koffie en niet de kaneel in de koffie waardoor het mogelijk op de schuim laag blijft hangen. Smakelijk zou ik zeggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaneel koffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven