Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hasseltse koffie recept
Hasseltse koffie recept

Hasseltse koffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik een speciaal Hasseltse koffie glas of een smal hoog glas op een voetje. Spoel het glas om met handwarm water en daarna nog een keer met heet water. Giet de crème de cacao en de jenever in een klein glas. Plaats dit 45 seconden in de magnetron op 750 Watt. (het speciale Hasseltse koffie glas past niet in de magnetron; daarom). Giet de hete koffie in het speciale glas. Voeg enkele druppels Natrena Chef toe. Voeg de warm gemaakte dranken toe en roer even door. Vul het glas verder geheel met slagroom uit de spuitbus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hasseltse koffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven