Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappuccinosoufleetjes recept
Cappuccinosoufleetjes recept

Cappuccinosoufleetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de slagroom in een kleine pan met dikke bodem en verhit hem zacht. Roer de koffie erdoor tot hij is opgelost en roer er dan de koffielikeur erdoor. Verdeel het koffiemengsel over 6 licht ingevette en met basterdsuiker bestrooide eenpersoonsvormpjes. Doe de eiwtten in een vet vrije schone kom en klop tot zachte pieken. Voeg de suiker toe en klop alles stijf maar niet te droog. Meng in een aparte kom de eidooiers met de gesmolten choclade en roer er een beetje van de stijve eiwitten door. Schep dan geleidelijk de rest van de eiwitten erdoor. Verdeel het mengsel over de vormpjes. Zet de vormpjes op een bakplaat en bak de soufleetjes 15 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden C. tot ze net stevig zijn. Bestuif met cacao.

Serveersuggesties

lekker met vanilleijs

Allergenen Informatie

Voor dit cappuccinosoufleetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven