Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Café Brûlée recept
Café Brûlée recept

Café Brûlée


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los de suiker op in de hete koffie. Meng de melk met de room en het eigeel door de gezoete koffie. Vet 4 capuccinokopje in en vul ze met de créme. Zet de gevulde kopjes in een ovenschaal voor 1/3 gevuld met warm water. Zet de schaal 45 minuten in de oven van 160 graden C. Bestrooi de afgekoelde crème met de bruine suiker. Brand de suiker met behulp van een gasbrander of grill tot een krokant laagje karamel ontstaat.

Allergenen Informatie

Voor dit café brûlée recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven