Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Affogato van vanille ijs met espresso en chocolade recept
Affogato van vanille ijs met espresso en chocolade recept

Affogato van vanille ijs met espresso en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade in snippers. Draai een bol ijs door 2 eetlepels over elkaar te halen, of gewoon met een goede ijsschep. Doe dan het ijs in het glas en schenk daar de amaretto over. Zet het glas onder het espresso-apparaat en zet een lekker sterke espresso. Maak af met de chocolade.

Serveersuggesties

Gebruik voor de verandering eens chocolade met sinaasappel in plaats van pure chocolade. Gebruik in plaats van Amaretto ook eens Baileys.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit affogato van vanille ijs met espresso en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven