Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kloosterlikeur recept
Kloosterlikeur recept

Kloosterlikeur


Ingrediënten


Bereidingswijze


De schaal van de citroen met een fijne rasp van de citroen raspen (zonder wit!) en de citroen uitpersen. De jeneverbessen en het kaneelstokje kneusen met een breed mes. Alle overige ingredienten samen met het citroensap, de gerasptje citroenschil, de jeneverbessen en de kaneel in een goed afsluitbare pot of fles doen. Met de brandewijn overgieten. dit kruidenmengsel ongeveer 10 dagen op een donkere plek laten trekken en regelmatig schudden. Daarna alles door een fijne doek zeven en in schone flessen doen.

Allergenen Informatie

Voor dit kloosterlikeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven