Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kandeel-oud hollandse geboortedrank recept
Kandeel-oud hollandse geboortedrank recept

Kandeel-oud hollandse geboortedrank


Ingrediënten


29

Bereidingswijze


Breng de witte wijn met de kaneel, kruidnagels en de citroenschijfjes in een ruime pan op een laag vuur aan de kook. Klop de eierdooiers in een grote hittebestendige kom met de suiker tot het mengsel bleek, dik en schuimig is. Zeef de wijn en schenk hem al roerend bij de eierdooiers. Zet de kom op een pan met bijna kokend water op een matig hoog vuur(au bain marie)en klop de inhoud tot de kandeel iets dikker wordt, ca 4 minuten. Schenk de kandeel in glazen en serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kandeel-oud hollandse geboortedrank recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven