Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gluhwein extra recept
Gluhwein extra recept

Gluhwein extra


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak gluhwijn van de wijn en de overige ingrediŽnten (zie eerder recept). Laat het een half tot een uurtje zacht trekken (niet koken!) Tip 1: Doe in een glas wat fruit en giet de warme wijn erbij. Tip 3: Doe de warme wijn in een glas, doe er naar smaak een scheutje likeur of andere sterke drank bij. Tip 3: Helemaal lekker extra, fruit en een scheutje drank!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gluhwein extra recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven