Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemberlimonade recept
Gemberlimonade recept

Gemberlimonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schraap de bruine schil van de gemberwortel af. De schil laat makkelijker los als je de gemberwortel een tijd van tevoren in lauw water weekt. Rasp de gember zo fijn mogelijk. Breng de suiker met het water aan de kook en laat dit ongeveer 10 minuten doorkoken tot alle suiker opgelost is. Haal de pan van het vuur en doe de geraspte gember, citroensap, kruidnagels en amandelessence erbij en roer goed door. Laat dit mengsel een dag staan, zodat alles goed intrekt en zeef dit daarna. Bij gebruik met water verdunnen.

Allergenen Informatie

Voor dit gemberlimonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven