Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fantasy Bowl recept
Fantasy Bowl recept

Fantasy Bowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het fruit in plakjes en doe het fruit in een schaal met de schijfjes citroen. Schenk het appel-, druif- of grapefruitsap erover. Zet de schaal afgedekt 2 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren het koolzuurhoudend mineraalwater, de muntblaadjes en ijsblokjes toe.

Serveersuggesties

Tip: Voor een bowlvariant met alcohol vervang je de appel-, druif- of grapefruitsap door 3 deciliter (mousserende) wijn.

Allergenen Informatie

Voor dit fantasy bowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven