Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dzjomba: kalmukkenthee recept
Dzjomba: kalmukkenthee recept

Dzjomba: kalmukkenthee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de theeblaadjes met 1 liter water, zout en laurierblaadjes op en laat de thee op laag vuur 17.5 minuten zachtjes doorkoken. Schep de theeblaadjes die boven komen drijven er met een schuimspaan af. Voeg de melk toe en laat de thee nog ca. 5 minuten pruttelen. Giet hem dan door een zeef. Roer de boter en de nootmuskaat erdoor en laat de thee nog 10-1 5 minuten trekken met de deksel op de pan.

Allergenen Informatie

Voor dit dzjomba: kalmukkenthee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven