Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tropische vruchtenshake recept
Tropische vruchtenshake recept

Tropische vruchtenshake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de mango, pel de banaan en was de appels. Snijd de vruchten in stukjes; houd de appelstukjes apart. Pureer de mango en de banaan in een blender. Pers het sap uit de appels in een sapcentrifuge. Pers de sinaasappel uit. Voeg het appel en sinaasappelsap aan het mangomengsel toe en laat de blender kort draaien. Halveer de passievruchten en lepel ze leeg. Verdeel de shake over 2 glazen en roer het vruchtvlees van de passievruchten erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tropische vruchtenshake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven