Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tropisch appelsap met hulp van sapcentrifuge recept
Tropisch appelsap met hulp van sapcentrifuge recept

Tropisch appelsap met hulp van sapcentrifuge


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Spoel de appels af, verwijder het steeltje en snijd de appels fijn. Snijd de schil van de boven en onderkant af, verwijder de ogen en snijd aan stukken. Halveer en pel de limoen. Doe de appels, ananas, limoen in de sapcentrifuge. Schep het vruchtvlees uit de passievrucht en pureer dit. Meng alle smaken goed door elkaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tropisch appelsap met hulp van sapcentrifuge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven