Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Summercocktail (alcoholvrij) recept
Summercocktail (alcoholvrij) recept

Summercocktail (alcoholvrij)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak 6 ijsblokjes door kraanwater in de vorm te doen. Zet het in de vriezer en wacht tot ze bevroren zijn. Dit duur ong. een uur, maar ook aan je vriezer. Als ze bevroren zijn pak je 2 glazen waar je de SPA in giet. Pers boven elk glas wat citroensap en roer het. Was de munt blaadjes en hak ze heel erg fijn. Gooi ook dat in het glas. Daarna doe je in elk glas wat van de sinaasappelsiroop. Let op: roer het niet!! Prik op elke cocktailprikker: aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Zet die prikkers in de glazen en voeg als laatste de ijsklontjes toe.

Serveersuggesties

Je kan als je de ijsklontjes maakt er wat sinaasappel siroop door heen roeren.

Allergenen Informatie

Voor dit summercocktail (alcoholvrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven