Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kinderspoom recept
Kinderspoom recept

Kinderspoom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het sorbetijs een beetje zachter worden buiten de vriezer zodat je er 6 mooie bolletjes van kunt scheppen. Leg de bolletjes los van elkaar in een diepvriesbakje en vries ze weer hard in. Schenk de kinderchampagne in (plastic)champagneflutes. Vul ze voor ongeveer de helft. Doe in ieder glas een bolletje sorbetijs en een mooi versierd rietje. Versier het glas met een aardbei. Vul indien nodig nog bij met wat champagne. Direct serveren met lange sorbetlepels er bij.

Allergenen Informatie

Voor dit kinderspoom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven