Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fosco recept
Fosco recept

Fosco


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Neem het liefst verpleegsterscacao. Een slecht merk levert een smaak van gemalen dakpannen. Roer de cacao met de suiker door elkaar. Voer eerst drup voor drup en later sneller koud water bij: in totaal een halve liter. Zet het cacaomengsel met de vanille op een klein vuur en breng de massa onder roeren aan de kook. Zet het vuur zeer laag en laat de fosco een kwartier trekken. Laat de fosco daarna koud worden en doe die over in een of enkele flessen. Verdun de fosco ongeveer zoals je limonadesiroop verdunt. Doe 1 deel fosco in een glas en doe daarbij drie of vier delen zeer koude melk of spuitwater. Fosco blijft een paar weken goed.

Allergenen Informatie

Voor dit fosco recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven