Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri recept
Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri recept

Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Cool Cranberry Breezer : Ris minstens drie uur van tevoren met een vork de bessen van de takjes, was ze in een zeef en spreid ze uit op een plat bord. Zet het bord in de vriezer, zodat de besjes los van elkaar bevriezen. Verdeel de bevroren besjes over acht hoge glazen. Verdeel de breezer over de glazen en vul aan met Spa & Fruit. Direct serveren. Vervang voor een alcoholvrije cocktail (een 'mocktail') de Breezer door Cranberry Classic (fles). Strawberry Daiquiri : Maak met behulp van een speciale 'icecrusher', blender of keukenmachine ijsgruis van 16 ijsblokjes (of pak ze in een schone theedoek en sla ze met een hamer of deegroller tot gruis). Meng in een hoge schenkkan het sinaasappel-aardbeiensap, rum, limoenensap en poedersuiker. Voeg het ijsgruis toe en roer de cocktail nogmaals goed door. Verdeel de cocktail over acht wijde glazen en garneer met een aardbeitje op de rand. Direct serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit cool cranberry breezer en strawberry daiquiri recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven