Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wodka - martini (shaken, not stirred) recept
Wodka - martini (shaken, not stirred) recept

Wodka - martini (shaken, not stirred)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de wodka, de vermout en het ijs in de shaker en shake well! Giet door een zeefje in een kegelvormig cocktailglas en garneer met de olijf, geprikt op een tandenstoker.

De originele cocktail maakte gebruik van gin i.p.v. wodka. Wodkaproducent Smirnoff heeft destijds de royalty’s voor de James Bond films gekocht om zijn eigen drank te kunnen promoten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wodka - martini (shaken, not stirred) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven