Tia Maria

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Alle ingredienten bij elkaar in een fles met schroefdop.
  2. Elke dag een keer schudden.
  3. Na 6 weken is de Tia Maria gereed om te drinken.
25
25
25

Variaties op Tia Maria

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tia Maria
VariatieAantalGang
Tia maria4Dranken
Koffieslagroomijs met Tia Maria1Koffie
Tia maria likeur1Wecken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kandijsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Tia Maria heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Ik heb het met jenever 35 procent en met een lichte borrel 30 procent gemaakt, de 30 procent is zachter (lekkerder) van smaak.
Jeroen 26 september 2015
Ik maak de tia Maria met brandewijn is iets zachter dan met jenever.
Anneke 10 mei 2014
Ik heb de tiamaria ook gemaakt maar het is super sterk, wat kan ik fout hebben gedaan
Corrie 3 mei 2014
Dankjewel voor het recept, ik ga het zeker maken.
Paul 14 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
31 kcal
1%124 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%28 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tia Maria