Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spoom (tussengerecht) recept
Spoom (tussengerecht) recept

Spoom (tussengerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het sorbetijs in een kom en mix het tot een redelijk half zachte substantie. Voeg het ei en gelang eigen smaak ongeveer een glaasje champagne/wijn met bubbels toe. Maak een spuitzak klaar door er aan de onderkant van de spuitmond een stukje plastic of zilverfolie over de mond heen te doen zodat tijdens het vullen van de spuitzak er niks uitlekt. Vul vervolgens de spuitzak met het mengsel en bewaar het tot gebruik in de vriezer. Haal het ongeveer een paar minuutjes van te voren uit de vriezer voor gebruik zodat de vulling makkelijk door de spuitmond gaat. En vul het in een mooi (champagne) glas en serveer een een sorbetlepeltje bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spoom (tussengerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven