Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van vers fruit recept
Salade van vers fruit recept

Salade van vers fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroen en de sinasappelen uit en doe het sap in een kom. Schil de banaan, snijd in dunne schijfjes en doe ze bij het sap. Was de nectarines, schil de appel en de peer en snijd alle vruchten in blokjes. Voeg de stukjes fruit onmiddellijk bij het sap in de kom(voorkom verkleuring). Pel de mandarijn en voeg de partjes er eveneens aan toe, doe ook de bosvruchten erbij.
Overgiet met de sterke drank en meng het even voorzichtig met een houte lepel.
Zet het minstens 15 min. in de koelkast, verdeel over 4 coupes en serveer meteen.
Ook lekker met een dot slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van vers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven