Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lychee Martini recept
Lychee Martini recept

Lychee Martini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 1 lychee in elk van de 2 cocktailglazen en zet de glazen dan voorzichtig 20 minuten in de vriezer zodat ze door en door koud worden. Doe dan de rest van de lychees in een cocktailshaker samen met een flinke handvol ijs, een scheut lycheesiroop uit het blik, de wodka en een scheut vermout. Zorg dat de dop van de shaker goed dicht is en schud 30 seconden flink. Schenk door een zeefje in de bevroren cocktailglazen en serveer, zo je wilt, met roerstaafjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lychee martini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven