Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lychee Dream


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prik aan elke prikker 3 lychee's. Vul de glazen met 2 borrelglaasjes lycheesap en vul het glas verder aan met de champagne of bubbelwijn Zet de prikker in het glas of leg deze erop met de lychee's in het midden van het glas. Tip: Deze cocktail ziet er extra feestelijk uit als je de randen van de glazen eerst even inwrijft met wat citroensap en vervolgens even in kristalsuiker doopt.

Allergenen Informatie

Voor dit lychee dream recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven