Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Limoncello


Ingrediënten


Bereidingswijze


Koop mooie biologische citroenen. Was de citroenen goed en schil ze heel voorzichtig met de dunschiller.
Het witte van de citroen mag er niet aan zitten (dit maakt de limoncello bitter).
Doe de schillen in een schone afsluitbare pot en doe hier de alcohol op.
Maak de pot dicht en zet de pot op een donkere plaats voor drie weken.
Af en toe eens schudden.
Na drie weken zet je een pan op het vuur en doe daar het water en de suiker in. Roer tot de suiker is opgelost. Zet dan het vuur uit en laat de siroop afkoelen. Zeef de schillen uit de alcohol en giet de afgekoelde siroop voorzichtig bij de alcohol. Giet de limoncello in mooie flessen en leg ze koel weg. Koel serveren.
Proost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit limoncello recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven