Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cuba Libre recept
Cuba Libre recept

Cuba Libre


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 1 limoen in heel dunne scijfjes. Pers met een citruspers het sap uit de rest van de limoenen. Doe flink wat ijsblokjes in een grote kan, stop de schijfjes limoen ertussen en schenk het limoensap erop. Schenk de rum in de kan en roer alles even goed roor. Vul de kan met cola en serveer de Cuba Libre meteen in longdrinkglazen met roerstaafjes.

Allergenen Informatie

Voor dit cuba libre recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven