Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeienbowl recept
Aardbeienbowl recept

Aardbeienbowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


voorbereiden: Aardbeien schoonmaken en in vieren snijden. Aardbeien in afsluitbare bak overdoen en basterdsuiker en vanillesuiker erdoor scheppen. Likeur en wijn erop scheppen. Afsluiten en minstens 2 uur op een koele plaats bewaren. Bereiden: Aardbeien en cassis apart vervoeren. Vlak voor serveren aardbeienwijnmengsel doorroeren en cassis erbij schenken.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeienbowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven