Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Whisky-vanillesiroop recept
Whisky-vanillesiroop recept

Whisky-vanillesiroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de whisky in een steelpan op laag vuur zachtjes tot stroopdikte inkoken. Snijd intussen het vanillestokje open en schraap met de punt van een scherp mes de merg uit de peul.
Neem de pan van het vuur en roer de vanillemerg door de siroop.
Schenk in 4 whiskytumblers een beetje warme siroop en schep er een bol vanilleroomijs op. Bedruppel met nog wat siroop en serveer meteen.

Allergenen Informatie

Voor dit whisky-vanillesiroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven