Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozemarijn siroop (voor aperitief) recept
Rozemarijn siroop (voor aperitief) recept

Rozemarijn siroop (voor aperitief)


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Breng het water met het citroensap en de suiker aan de kook. Voeg het takje rozemarijn, kaneelstokje en vanillestokje toe en laat dit - met deksel op de pan- nog 30 minuten pruttelen. Deksel van de pan halen en op laag vuur nog even door verwarmen tot het geheel stroperig wordt. Kruiden verwijderen, siroop laten afkoelen en in klein flesje(s) schenken. Koel en donker bewaren. Schenk een laagje siroop, naar smaak, in een (champagne)glas en vul aan met Champagne, Prosecco, Cava of een andere mousserende wijn. Het recept is voldoende voor ongeveer 20 glazen aperitief.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozemarijn siroop (voor aperitief) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rozemarijn siroop (voor aperitief) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Graag had ik geweten hoe lang deze siroop bewaard kan worden? Ik wil dit graag maken om als kerstgeschenk te geven, maar als het maar enkele dagen bewaard kan worden, vind ik het zonde. Groetjes
    Els gaf dit recept op 15 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven