Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lekker fris perendrankje recept
Lekker fris perendrankje recept

Lekker fris perendrankje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de stukjes peer met het citroensap, appelsap en eventueel de wodka en 2 blaadjes munt 15 minuten op laag vuur. Laat volledig afkoelen. Pureer het mengsel in de blender of keukenmachine, schep het in een diepvriesdoos en zet die in de diepvries. Pureer de halfbevroren perensorbet na 2 uur met een staafmixer om te voorkomen dat er grove ijskristallen ontstaan. Laat hierna nog 2 uur in de diepvries staan. Laat de perensorbet in 7.5 minuten iets zachter worden. Schep in elk glas een bolletje perensorbet en schenk er champagne op. Garneer met een blaadje munt.

Allergenen Informatie

Voor dit lekker fris perendrankje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven