Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bowl recept
Bowl recept

Bowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de (schoongemaakte en in stukjes gesneden) vruchten in een kom met de suiker en laat enige uren afgedekt staan. Voeg dan de wijn en zoveel gezeefd citroensap toe dat het op smaak is. Laat dan nog enkele uren in de koelkast staan en voeg vlak voor het opdienen de gekoelde champagne of het gekoelde spuitwater toe. Bij fruit uit blik kan ook het sap gebruikt worden.

Allergenen Informatie

Voor dit bowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven