Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenlimonade recept
Citroenlimonade recept

Citroenlimonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Citroenen wassen, van 4 citroenen de schil afraspen en opvangen. Citroenen uitpersen (ongeveer 650 ml sap). Citroensap, citroenrasp en suiker roerend aan de kook brengen en 5 minuten laten koken. In de tussentijd de basilicum goed wassen en de blaadjes in de kokende siroop doen en kort laten meekoken. Siroop door een zeef gieten en in schone gesteriliseerde flessen vullen.

Serveersuggesties

Je kunt natuurlijk als je lui bent ook citroensap kopen in plaats van verse citroenen te gebruiken. Citroenlimonade is lekker aangelengd met water, sekt, witte wijn of zuivel. Ongeveer 12 maanden houdbaar.

Allergenen Informatie

Voor dit citroenlimonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven