Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloody Mary oester shot recept
Bloody Mary oester shot recept

Bloody Mary oester shot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe wodka, tomatensap, citroensap, worcestersaus, tabasco en selderiezout in een kan en meng alles goed. Zet alles 30 minuten in de koelkast tot het goed koud is. Vul vlak voor het opdienen elk borrelglaasje voor 2/3 met dit mengsel. Doe in elk glas een oester en garneer met 1 eetlepel komkommerreepjes. Maak het af door boven elk glas wat zwarte peper grof te malen.

Allergenen Informatie

Voor dit bloody mary oester shot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven