Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anijsmelk recept
Anijsmelk recept

Anijsmelk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bind de licht gekneusde anijs in een lapje stof. Breng de melk tegen de kook aan, hang de anijs in de melk en laat (zonder te koken) de melk een uurtje trekken. Verwijder de anijs en voeg naar smaak suiker toe. Vermeng voor iets dikkere anijsmelk de ma´zena met een klein scheutje melk, breng de anijsmelk aan de kook en voeg de ma´zena al roerend toe.

Allergenen Informatie

Voor dit anijsmelk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven